Sonbahar Yaprakları Ebru'yla Görsel Sanata Dönüşüyor

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Eskişehir Sanatları Çarşısı'nda Ebru sanatçıları topladıkları yaprakları Ebru çalışması ile görsel bir...

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Eskişehir Sanatları Çarşısı'nda Ebru sanatçıları topladıkları yaprakları Ebru çalışması ile görsel bir şölene çeviriyor.

Eskişehir Sanatları Çarşısı'nda çalışmalarını sürdüren Ebru Sanatçısı Meral Arpa sonbaharda topladıkları yaprakları ebru çalışması ile renklendirerek, çarşıyı ziyaret eden yerli ve yabancı konuklara muhteşem bir görsel şölen sunuyor.

Türkiye’de sadece kendisi tarafından yapılan sonbahar yaprakları üzerine ebru çalışmasının büyük ilgi gördüğünü vurgulayan Meral Arpa, bu önemli çalışmanın ortaya çıkmasında kendilerine sağlanan büyük desteğin önemli bir rol oynadığına dikkat çekerek, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı’ya teşekkür ettiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Ebru sanatı meraklılarını Odunpazarı Belediyesi Eskişehir Sanatları Çarşısı'na davet eden Arpa, ilerleyen dönemde daha bir çok önemli çalışmayı hayata geçireceğini vurguladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: