Sonbaharda Deniz Keyfi

Mersin’in Erdemli ilçesine bağlı tarihi ve turistik Kızkalesi beldesinin sahili, güneş ve denizin tadını çıkartmak...

Mersin’in Erdemli ilçesine bağlı tarihi ve turistik Kızkalesi beldesinin sahili, güneş ve denizin tadını çıkartmak isteyen tatilcilerle doldu.

Mersin’de hava sıcaklığının 30 dereceyi bulması nedeniyle tatilciler Kızkalesi sahilini doldurdu. Adana, Mersin ve çevre illerden beldeye gelenlerin yanı sıra turistler de Akdeniz’in mavi sularında kulaç atmanın yanında kumsalda güneşlenmenin keyfini çıkarttı.

Kızkalesi Turizm Derneği Üyesi Mehmet Şirin Öztop, Türkiye’nin bazı yerlerinde kış şartlarının kendisini göstermesine rağmen beldede yazdan kalma günlerin yaşandığını belirterek, “Hava güzel olunca herkes özellikle hafta sonunda Kızkalesi’ne akın etti. Günü birlik gelen yerli turistlerin yanı sıra özellikle Alman vatandaşların geldiği beldemizde hem denize giriyor hem de güneşlenmenin keyfini çıkartıyor. Kızkalesi’nde yılın 365 günü tatil yapılabilir” dedi.

Reklam
Reklam

Deniz suyunun oldukça sıcak olduğunu belirten turistler ise denizin kumun ve güneşin tadını çıkartmanın mutluluğunu yaşadı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: