Soner Yıldırım: “Belediye Başkanlıklarına tek aday CHP”

CHP’li Soner Yıldırım her platformda ‘Belediye Başkanlığına aday olacak mısınız’ sorusuyla karşılaştığını Akdeniz Haber Ajansı (AKHA)'na konuştu.

CHP’li Soner Yıldırım her platformda ‘Belediye Başkanlığına aday olacak mısınız’ sorusuyla karşılaştığını Akdeniz Haber Ajansı ( AKHA)'ya ifade ederek “Bütün il ve ilçelerimizde belediye başkanlıklarına tek adayımız var. O da Cumhuriyet Halk Partisi” dedi.

Adayın Ali, Veli Soner veya bir başka isim olmasının önem taşımadığını da kaydeden Yıldırım, “Aday önemli değil. Önemli olan Cumhuriyet Halk Partisinin kazanmasıdır. Her dönem işleri yolunda olup, servetlerine servet katanların tespit ettiği değil, CHP’li belediye tarafından yönetilmedikleri için mağdur olan gerçek CHP'lilerin istediği adaylar ile CHP’nin Bayrağını belediye gönderlerinde dalgalandıracağız” diye konuştu.

Reklam
Reklam

www.akdenizhaberajansi.com.tr 'ye yandaşlara kaynak aktararak belediyecilik yapılamayacağını da vurgulayan Soner Yıldırım, “Belediyeciliğin nasıl yapıldığını, hizmete susamış halkımıza göstereceğiz. Belediyeciliğin yandaşa kaynak aktarmak olmadığını, halk odaklı, halkın denetlediği, şeffaf belediyecilik anlayışını hakim kılacağız. En az maliyetle en yüksek hizmeti sunarken, emeğin kutsal olduğunu asla unutmayıp, belediye emekçilerinin yaşam koşullarını yükseltip, gece gündüz bütün çalışanlarımız ile halkımıza hizmet eden bir anlayışı hakim kılacağız” dedi.

Yerel seçimlerden iktidar olarak çıkmak ve tüm bu hizmetleri gerçekleştirmek için gece gündüz çalıştıklarının altını da çizen CHP’li Yıldırım, “Tek hedefimiz var. Cumhuriyet Halk Partisini yerelde iktidar yapmak. Köy köy, mahalle mahalle gezip, sorunları tespit ediyoruz. Çözümlerimizi hazırlıyor projelendiriyoruz. Seçim sabahı, ‘şimdi ne yapacağız’ demeyeceğiz. Projelerimizi uygulamaya koyacağız. Kısa, orta ve uzun vadeli çok önemli projelerimiz var. Bunlar öncelikle istihdama yönelik, bölgenin gelirini artırmaya yönelik projelerdir. Yerelde iktidar olmak için, 2011 Haziran genel seçimlerinden bu yana, halkımızın yanında olduğumuzu söylemekle yetinmiyoruz. Seçimden seçime halkımızı hatırlamıyoruz. Halkımızın yanındayız, birlikteyiz. Ulaşamadıklarımıza telefonla ulaşıyoruz, mektup yazıyoruz. Bunu yaparken de hemşerilerimiz arasında hiç bir parti ayrımı yapmıyoruz. Biliyoruz ki, hepsi İlini İlçesini çok seviyor. Bütün hemşerilerimiz kim bölgesine faydalı olacak ise içten bir samimiyetle o insanın yanında yer alıp, desteğini esirgemiyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nin başarısı için sadece ve sadece, kimseye minnet borcumuz olmadan yolumuza devam edeceğiz,. Bir tek minnet borcumuz var. Halkımıza olan hizmet borcumuz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın göstergesidir” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: