Sönmez'e Konaklı esnafından plaket

Konaklı'da yapılan yeni turizm çarşısı esnafı , Belediye Başkanı Abdullah Sönmez'e, plaket verdi.

Konaklı'da yapılan yeni turizm çarşısı esnafı , Belediye Başkanı Abdullah Sönmez'e teşekkür edeip, turizme verdiği katkılardan dolayı plaket verdi.

Konaklı'da bulunan Saat Kulesi'nden kuzeye doğru çıkan cadde boyunca yapılan yeni

turizm çarşısı beldeye önemli bir güzellik kazandırdı.

Türklerin en büyük simgelerinden olan at heykelleri, Oturma bantları, değişik çiçeklerle donatılan mini parkları, yürüyüş yolları ve fıskıyeleri ile dikkat çeken turizm çarşısı turistlerin olduğu kadar belde esnafını da cezbetti. Daha tertipli ve turizm şehri havası veren sokakta esnaflık yapan yaklaşık yüz esnaf; Konaklı Belediye Başkanı Abdullah Sönmez ve çalışmaları başarı ile tamamlayan fen işleri müdürü Hasan Kaya' ya birer plaket verdi.

Reklam
Reklam

Turizm çarşısında önemli bir organize gerçekleştiren esnafları ziyaret eden Başkan Sönmez alkışlar arasında plaketini alırken " Beldemize en iyi hizmeti vermek asli görevimiz. Bana bu plaketi verdiğiniz için teşekkür ederim. bu çalışmamız seneye , mevcut yerden yukarı doğru ve yol kesişme noktasından hem doğuya hemde batıya doğru devam edecek. Biz esnafın ve bölge turizmimizin kalkınması için çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz" dedi.

SÖNMEZ ESNAFLARI UYARDI

Konuşması sırasında esnaflarıda uyramayı ihmal etmeyen Sönmez, tabelaların bakımlı olmasını, kılık kıyafete önem verilmesini turiste her zaman güler yüzle yaklaşılmasını isteyip " sigaraya karşı tahammülüm yok, bende sigara içiyorum ama ağaç diplerinde çiçek altlarında asla sigara izmariti atmanızı istemiyor atanlarıda uyarmanızı istiyorum.

Birinci önceliğimiz turizme en iyi hizmeti vermek" dedi. Başkan Abdullah Sönmez, esnaflar tarafından bol bol alkış aldı.

Esnafları sıkıntı ve sorunlarınıda soran Sönmez, orulan bir iki soruya da cevap verip tören alanından ayrıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: