Sonsuz Nur programına başkentlilerden büyük ilgi

Sakarya Eğitim ve Kültür Derneği tarafından Ankara'da organize edilen bir programla Peygamber Efendimiz (sav), 'İnsanlığın...

Sakarya Eğitim ve Kültür Derneği tarafından Ankara'da organize edilen bir programla Peygamber Efendimiz (sav), 'İnsanlığın İftihar Tablosu 'Sonsuz Nur' adlı programla anlatıldı.
Ankara JW Mariott Otel'de düzenlenen programa çok sayıda davetli katıldı. Program, Hafız Rıza Günay'ın okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Mehtap Radyo Genel Yayın Yönetmeni Mesut Baran'ın şiir okuduğu programda, Fatih Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhit Mert ile Samanyolu TV Yayın Danışmanı Dr. Selman Kuzu, Fethullah Gülen Hocaefendi'nin 'Sonsuz Nur' adlı kitabının ışığında Peygamber Efendimiz'in (sas) hayatını anlattı.
Programda konuşan Sakarya Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Erol Ensari, derneğin yaptığı faaliyetlerden bahsetti. Ensari, 2008 yılında kurulduklarını, yeni bir dernek olduklarına dikkat çekerek, kuruldukları süreden itibaren günümüze kadar yaptıkları faaliyetlerden örnekler verdi. Ensari, Ankara'da dört okuma ve gençlik salonu açtıklarını, beşincisinin ise Demetevler'de inşaat halinde olduğunu söyledi. Şu anda bin 500 öğrenciye ücretsiz hizmet verdiklerine değinen Ensari, ayrıca eğitim öğretim döneminin açılışında ise bin 500 öğrenciye kırtasiye yardımı yaptıklarını kaydetti. Ensari, Ramazan ayında 2 bin 500 kişiye iftar ve sahur vakitlerinde sıcak yemek ulaştırdıklarını sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz