Sonsuz Nur Sınavında Ödül Zamanı

Niğde Belediyesi ve Niğde Ümit Eğitim ve Kültür Derneği'nin(NÜMDER) ortaklaşa düzenlediği 'Kutlu Doğum Programı'nda yetişkin...

Niğde Belediyesi ve Niğde Ümit Eğitim ve Kültür Derneği'nin(NÜMDER) ortaklaşa düzenlediği 'Kutlu Doğum Programı'nda yetişkin ve ilköğretim öğrencileri arasında Hz. Muhammed'in(SAV) hayatını anlatan 'Sonsuz Nur' kitabından yapılan sınavda dereceye girenlere ödülleri verilecek. 6 Ocak'ta yapılan sınava 8 bin kişi katılmıştı.

Niğde genelinde yapılan 'Sonsuz Nur' sınavanda dereceye girenler belli oldu. Buna göre, 8 bin kişinin katıldığı sınavda 99 netle Songül Akgün yetişkinler kategorisinde birinci olurken, Ahmet Sevindik, Gökhan Yıldız, Hüseyin Can Duyar, Yavuz Tuğberk, Kamile Erdoğan, Ali Erzurum, Mehmet Emin Aslan, Bahadır Esmerer, Kenan Yüksel ve Abdülbaki Şeker dereceye giren diğer isimler oldu. İlköğretim kategorisinde ise yaptığı 79,75 net ile birinci olan Ceren Doğan’ı 79 netle Burak Çelik takip etti. Yarışmada dereceye giren diğer öğrenciler ise Bilge Nur Aydın, Vildan Kalkan, Meryem Akçay, Hayriye Yüksel, Şule Şimşek, Yusuf Can Tükay, Faruk Öztürk, Oğuzhan Özçelik oldu.

Reklam
Reklam

Niğde Belediyesi ve NÜMDER tarafından 19 Ocak'ta Niğde Üniversitesi Besyo Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak programda sınavda dereceye girenlere ödülelleri verilecek. Program için çalışmalarını sürdüren Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, "Böylesine bir organizasyonda Niğde Belediyesi olarak katkı sağladığımızdan dolayı çok mutluyuz. Gönül ister ki böyle bir amaçta böyle bir programda biraz daha fazla bir şeyler yapalım ama bu uğurda ne yapsak az kalır. Arkadaşlarımız iki ayı aşkın süredir yoğun tempoda çalışıyor. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Çok güzel bir gece olacağının müjdesini verirken tüm Niğdeli kardeşlerimizi hemşerilerimizde Besyo spor salonuna davet ediyorum." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: