Sony ilk ultrabook’u VAIO T’yi satışa sunuyor

Sony’nin ilk Ultrabook’u oldukça ince, hafif ve tüm ara yüzlere sahip.

Alüminyum ve magnezyum karışımından üretilen gövdesi ile son derece sağlam yapıda gözüken Sony VAIO T, Rapid Wake + Eco özellikleri sayesinde saniyeler içinde kullanıma hazır hale geliyor.
Dokuz saate kadar pil ömrü ile daha uzun çalışma imkanı sunan Ultrabook zengin renkleri ile net, parlak, 13 inç LCD ekran ile birlikte geliyor. SSD veya hibrit HDD/SSD ile verilere hızla erişim imkanı sunarken, xLOUD ve Clear Phase ile yüksek kalitede ses kalitesi ile kulaklarınızın pasını silmeye aday Sony Vaio T 7 saatin üzerinde batarya ile çalışma yeteneğine sahip.
VAIO T, HDMI, VGA ve RJ45 ağ bağlantı noktalarının yanı sıra bir SD/MMC kart yuvasını aralarında bulunduran cömert ara yüz seçenekleri ile iş yaşamına da uygun özellikler sunuyor. Beraberinizde maharet gerektiren aparat veya adaptörler taşımaya ihtiyaç duymaksızın monitörlere, projektörlere ve daha birçok cihaza hızlı ve kolay bir şekilde bağlanmak Vaio T ile mümkün.
Cihaz dahili “PC için Exmor” HD web kamera ile görüntülü görüşmelerinizi daha tatminkar hale getiriyor. Buna ek olarak dışarıdayken telefonunuzun pilinin tükenmesi sizi hiç endişelendirmesin. Yakınlarda telefonunuzu takabileceğiniz bir priz yoksa, VAIO T, akıllı telefonunuzu her zaman bağlayabileceğiniz kullanışlı bir şarj cihazı haline de gelebiliyor. Tek yapmanız gereken, bilgisayarınız kapalı veya uyku modundayken bile telefonunuzun pilini doldurmak için USB üzerinden takmak.
VAIO’nuzun kaybolması veya çalınması halinde paniğe kapılmanıza da gerek yok. Cihazınız, kişisel verilerinizin istenmeyen kişiler tarafından kullanılmasını engellemek üzere 90 günlük Intel Anti-Theft Service deneme süreci ile de korunuyor. VAIO’nuzun donanımı içine yerleşik olan bu akıllı güvenlik özelliği, potansiyel çalınma durumlarını tespit ederek, kişisel verilerinize erişimi engellemek üzere bilgisayarınızı kilitliyor.
[ ****](http://www.scroll.com.tr/81310/fifa-13-e3te-boyle-tanitildi/)