'Şoray kanunlarım yok'

Aşk-ı Memnu'nun Nihal'i Hazal Kaya çarpıcı açıklamalar yaptı

İlgiyle izlenen Aşk-ı Memnu dizisinde Nihal rolüyle 18 yaşında şöhreti yakalayan Hazal Kaya oyunculukla ilgili prensiplerini ve hedeflerini anlattı. 18 yaşında gencecik bir kız Hazal Kaya... Aşk-ı Memnu'da evin hırçın, kıskanç, kaprisli kızı Nihal'i canlandırıyor. İtalyan Lisesi son sınıfta okuyan genç yetenekle Aşk-ı

Memnu dizisi ve hayatı Vatan'a anlattı.

HAZAL KAYA'NIN FOTOĞRAFLARI

Oyuncu olmaya nasıl karar verdin?

Çok küçük yaştan beri eğilimim vardı. Sinemaya gittiğimde beyazperdede kendimi görmek istiyordum. Hedefim zaten sinema, adım adım ilerliyorum.

Reklam
Reklam

HAZAL KAYA'NIN FOTOĞRAFLARI

Dizide Nihal histerik biri. Bu karakterini sen nasıl buluyorsun?

Kurulu bir düzen dağılmış ve en büyük acıyı Nihal çekmiş, oturtmaya çalıştığı düzende egale edilmeye çalışılınca tepki veriyor. Kendisini evin annesi olarak görüyor. Nihal'in histerik halleri bana hiç ilginç gelmedi. Bu durumdaki bir kızın vereceği en doğal ve haklı tepkiler.

Normalde Behlül gibi serseri ruhlu erkeklerden hoşlanır mısın?

Daha ağırbaşlı erkekleri seviyorum. Her yerde lay lay lom yapan erkeklerden hoşlanmam, yerine göre komik olabilir, uçarı davranabilir ama erkek arkadaşım ağırbaşlı olmalı.

HAZAL KAYA'NIN FOTOĞRAFLARI

Nihal piyano çalıyor, özel ilgileri ve yetenekleri var. Peki Hazal'ın?

En özel ilgim tango. 2 senedir yapıyorum.

Sesin de güzelmiş.

Evet fena değildir. 7 sene keman çaldım. Ailem ne istersem ona yöneltti beni. 4.5 yaşında kemana başladım. Oyuncu olmasaydım bir rock grubunun solisti olurdum.

HAZAL KAYA'NIN FOTOĞRAFLARI

Oyunculukta yasakların var mı?

Hayır yasağım yok oyunculuk konusunda. Öyle Türkan Şoray kanunlarım yok. 25 yaşında birini oynayacaksam ve sevişmem gerekiyorsa yaparım. Yaptığım iş ne gerektiriyorsa, en iyi şekilde yapmak için elimden gelen çabayı gösteririm.

Reklam
Reklam

Sokakta İlan-ı aşk

"Setten arkadaşımla yemek yemeye gidiyorduk. Yanımızdan bir çift geçiyordu, adam bana sevgilisinin yanında 'Seni Seviyorum' dedi, inanamadım. Ben kadın bana bir şey yapacak, dövecek herhalde dedim, o da gülümseyerek 'Ben de' dedi."

HAZAL KAYA'NIN FOTOĞRAFLARI