Sorgun 4. Gurbetçiler Şöleni hazırlıklarını tamamladı

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde belediye, bu yıl 4.'sü düzenlenecek ve 3 gün sürecek Gurbetçiler Şöleni'nin hazırlıklarını...

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde belediye, bu yıl 4.'sü düzenlenecek ve 3 gün sürecek Gurbetçiler Şöleni'nin hazırlıklarını tamamladı.
Gurbetçiler Şöleni'nin 29 Temmuz Cuma günü Belediye Meydanı'nda düzenlenecek etkinliklerle başlanacağını belirten Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, bu yıl 4.'sünü düzenleyecekleri etkinliğin 31 Temmuz Pazar günü sona ereceğini söyledi. Şölenin geçen yıl olduğu gibi bu yıl da çok renkli ve şenlikli geçeceğinin belirten Başkan Şimşek, "İlçemize ve halkımıza yakışır etkinliklerle dolu bir şölen hazırlığımızı tamamladık. İnanıyorum geçtiğimiz yıl gibi bu yıl da şölenimiz şenlikli geçecek. Şölenimize oldukça yoğun ilgi var. Gerek yurtdışından gelen gurbetçilerimiz gerekse çevre illerden ve ilçelerden gelen vatandaşlar 3 gün devam edecek şölenimize katılarak eğlenceli vakit geçirecek. Zaten bizler bu şölenimizdeki etkinlikler ve yer alacak sanatçıları gurbetçilerimizin ve halkımızın isteği doğrultusunda yapıyoruz. Onlar her şeyin en iyisine en güzeline layık. Şölenimizde inşallah gönüllerince eğlenir." dedi.
Başkan Şimşek, şölende Murat Göğebakan ve Türkü’nün konserlerinin olacağı ve yine 300’ün üzerinde Kırkpınar Pehlivanı'nın güreş müsabakalarına katılacağını belirterek ilçe halkını şölene davet etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz