Sorgun Belediye Başkanı Şimşek'den Açıklama

 Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, göreve geldikleri günden bu yana bir çok önemli işler başardıklarını ve Sorgun’un çehresini değiştirdiklerini söyledi.

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, göreve geldikleri günden bu yana bir çok önemli işler başardıklarını ve Sorgun’un çehresini değiştirdiklerini söyledi. Şimşek, yaptığı açıklamada göreve geldikleri 2004 yılından itibaren Sorgun’da sosyal, kültürel ve ekonomik yönden birçok projeye imza attıklarını ve bu projelerle Sorgun’u modern bir şehir haline getirmek için çalıştıklarını kaydetti. Sorgun’da hayata geçirdikleri en önemli projelerin başında jeotermal enerji projesinin geldiğini ifade eden Başkan Şimşek, şöyle konuştu: "Yeraltında atıl vaziyette yatan jeotermal enerjiyi ekonomiye kazandırdık. Jeotermal enerji ile modern bir ısıtma sistemi yaparak, ilçemizde çok sayıda evin ucuz yakıtla ısınmasını sağladık. Bu proje ile ilçeler arasında yapılan yarışmada birinci olduk ve birincilik ödülünü Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldık. Yeryüzüne çıkartılan kaplıca suları ile yeni yatırımların önünü açtık." Göreve geldiklerinde ilçe merkezinden geçen E-88 karayolunda oluşan çukurlardan, yazın tozdan, kışın ise çamurdan geçilemediğini ve bu görüntünün Sorgun’a hiç yakışmadığını anlatan Şimşek, şunları kaydetti: "Göreve geldiğimizde ilk iş olarak E-88 Karayolu şehir geçişini asfaltladık, refüjü çimlendirip kenarlarını ağaçlandırarak güzel bir görünüme kavuşturduk. Yine yazın sinekten ve kokudan yanına yaklaşılamayan Eğriöz deresini yapılan kanalizasyon sistemi ile bu görünümünden kurtararak temiz bir dere haline getirdik. 14 mahalleye 14 park yaptık. Belediye olarak kendi asfalt plentimizi kurup yollarımızı sıcak asfalt ile kapladık. Modern bir hayvan pazarı yaptık. İlçemize yine modern bir kültür kültür merkezi kazandırdık. El Sanatları Merkezi, Kapalı Spor Salonu ve bunun gibi birçok projelere imza atarak halkımıza layık olmaya çalıştık. Her zaman halk ile iç içe olduk. Belediyemizin kapılarını her zaman halkımıza açık tuttuk. Halk toplantıları yaparak vatandaşlarımızın sorunlarını ve isteklerini dinleyip çözümler üretmeye gayret ettik. Projelerimiz devam ediyor, inşallah üçüncü dönemde de kaldığımız yerden devam edecek. Heyecanımdan hiçbir şey yitirmedim. Çıraklık ve kalfalık dönemimi tamamladım. Şimdi ustalık dönemimde aynı heyecanımla daha iyi hizmetler üretmek istiyorum.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz