Sorgun Belediyesi Asfalt Sezonunu Açtı

Yozgat’ın Sorgun İlçe Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, geçtiğimiz yıl başlanan sıcak asfalt çalışmalarının bu yılda...

Yozgat’ın Sorgun İlçe Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, geçtiğimiz yıl başlanan sıcak asfalt çalışmalarının bu yılda kaldığı yerden devam ettiği söyledi.

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, belediye olarak kendi asfalt plentlerini kurduklarını ve kendi ürettikleri asfalt ile Sorgun’un bütün yolları asfaltlayacaklarını belirterek, “ Asfalt plentinin devreye girmesiyle belediyenin bir eksikliğini daha gidermiş olduk. Sorgun yerleşim alanı bakımından oldukça geniş bir alana dağılmıştır. Bu nedenle yol yapım çalışmaları da uzun bir zaman alıyor. Asfalt üretim tesisimiz günde 600 ton civarında asfalt üretimi yapacak kapasitededir. Daha önce metrekaresini 80 liraya mal ettiğimiz sıcak asfaltı kendi tesislerimizde 20 liraya mal edeceğiz. Sıcak asfalt ile Sorgun daha modern bir görünüme kavuşacak” dedi.

Reklam
Reklam

Asfalt plentini 300 bin liraya mal ettiklerini ifade eden Başkan Şimşek, “Bunun yanı sıra aldığımız yeni araçlara toplam 2 milyon 230 bin lira harcama yaptık. Geçtiğimiz yıl başladığımız sıcak asfalt çalışmalarımızı bu yılda kaldığımız yerden devam ettiriyoruz. Yine geçtiğimiz yıl başladığımız eski Yozgat yolu sıcak asfalt çalışmasını kaldığı yerden devam ediyoruz. Birkaç haftaya kadar tamamen bitirmiş olacağız. Böylelikle eski Yozgat yolunun muhteşem bir görünüme kavuşturmuş olacağız” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: