Sorgun Belediyesi, Kurbanlık Atıkları Için 2,5 Ton Poşet Dağıttı

Sorgun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, kurbanlık atıkları için 2,5 ton poşet dağıttı.

Sorgun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, kurbanlık atıkları için 2,5 ton poşet dağıttı.

Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı'nda çevre kirliliğini önlemek için vatandaşlara çöp poşeti dağıttıklarını söyledi.

Kurban kesiminin önceden belirlenen yerlerde yapılmasına rağmen zaman zaman atıklarla çevrenin kirletildiğini anımsatan Şimşek, şunları kaydetti:

"Temizlik İşleri Müdürlüğü cadde ve sokaklara çöp konteynerleri koydu. Yetişmeyen yerlere de bidon konuldu. Poşet dağıtımına başladık. Akşama kadar tüm poşetleri dağıtmayı planlıyoruz. Sorgunlu hemşehrilerimiz, kurbanlıkların artıklarını bu poşete koyup, çöp konteynerlerine atsın. Ekiplerimiz bunları toplayacak. Vatandaşların da duyarlılığıyla önceki bayramlarda yaşadığımız çirkin görüntülerin önüne geçmeyi umuyoruz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Şahin Özmen / Ömer Sarı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: