Sorgun Belediyespor Evinde Yenilmiyor

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 6. grupta mücadele eden Sorgun Belediyespor, geçen sezondan bugüne dek sahasında oynadığı son 11 maçın 9'unu

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 6. grupta mücadele eden Sorgun Belediyespor, geçen sezondan bugüne dek sahasında oynadığı son 11 maçın 9'unu kazandı, 2'sinde berabere kaldı.

Sorgun Belediyespor Teknik Direktörü Ferda Cevizci, yaptığı açıklamada, takım olarak içerde oynadıkları maçlarda çok iyi mücadele ettiklerini, bunun karşılığında da bir yıldır yenilmediklerini belirtti.

Sorgun Belediyespor'un en son geçen sezon 20 Kasım'da Çorum Belediyespor ile oynanan maçta yenildiğini anlatan Cevizci, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Ligin ilk maçı olan Geredespor maçını 2-0, İskilip, Akyurt ve Tosya maçlarını ise 1-0 kazandık. Grupta kendi evinde maç kaybetmeyen tek takım şu ana kadar biziz. Puanımızı 12'ye yükselttik. İnşallah bundan sonraki karşılaşmalardan da galibiyetle ayrılıp, hedefimize ulaşırız."

Muhabir: Şahin Özmen / Özcan Güney

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: