Sorgun Belediyespor Teknik Direktör Adnan Çağlar İle Yollarını Ayırdı

Önümüzdeki sezon Yozgat'ı Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek olan Sorgun Belediyespor, Teknik Direktör Adnan Çağlar...

Önümüzdeki sezon Yozgat'ı Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek olan Sorgun Belediyespor, Teknik Direktör Adnan Çağlar ile yollarını ayırdı.

Yeni sezonda daha kaliteli bir hocayla çalışma kararı alan yönetim, şimdiden teknik direktör arayışına başladı. Yozgat'ı iki sezondur Bölgesel Amatör Lig'de temsil eden Sorgun Belediyespor, önümüzdeki sezon da Bölgesel Amatör Lig'deki mücadelesini devam ettirecek. Geçtiğimiz hafta baraj maçında Bozok Stadyumu'nda Yozgat İl Özel İdarespor'u 1-0 yenen Sorgun Belediyespor, önümüzdeki sezon çalışmalarına hız verdi. Sorgun Belediyespor yönetim kurulunun bugün yaptığı toplantıda önümüzdeki sezon Adnan Çağlar ile devam etmeme kararı alındı. Bu kararın ardından basın mensuplarına yapılan açıklamada önümüzdeki sezon Sorgun Belediyespor'un şampiyonluk için mücadele edeceği belirtilerek, şampiyonluk mücadelesi için şimdiden çalışmalara başlandığını ve daha tecrübeli kendilerini şampiyonluğa taşıyabilecek bir teknik direktör arayışına girdikleri için Teknik Direktör Adnan Çağlar ile yollarının ayrıldığı ifade edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: