Sorgun Belediyespor'da Adliyesporyenilgisinin Üzüntüsü Yaşanıyor

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden Sorgun Belediyespor'da, deplasmanda Ankara Adliyespor'a 3-0 yenilmenin üzüntüsü yaşanıyor.

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden Sorgun Belediyespor'da, deplasmanda Ankara Adliyespor'a 3-0 yenilmenin üzüntüsü yaşanıyor.

Külüp başkan yardımcısı Nihat Künbetli, hakem Ahmet Bayram'ın verdiği kararların maçın sonucunda etkili olduğunu öne sürdü.

Takımın sergilediği futbolun da kendilerine yakışmadığını ifade eden Künbetli, "Biz Sorgun Belediyespor olarak bu yıl bir üst ligi hedefledik. Ona göre takım kurduk. Türkiye profesyonel liglerde oynamış, kariyeri olan futbolcuları kadromuza kattık. Ligin ilk maçında da evimizde iyi bir futbol sergileyerek galip geldik. Ancak Adliyespor karşısında oynadığımız futbol gerçekten çok kötüydü. Ligin başında böyle bir sonuç almamız aslında bizim için iyi bir uyarı oldu. Şimdi önümüzdeki hafta evimizde İskilip Belediyesi ile oynayacağımız maça konsantre olmamız gerekli" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Şahin Özmen / Özcan Güney

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: