Sorgun Emniyeti, anasınıfı öğrencilerine trafik kurallarını anlattı

Sorgun İlçe Emniyet Müdürlüğü, Trafik Haftası dolayısıyla gerçekleştirdikleri etkinlikler çerçevesinde anasınıfı öğrencilerine trafik kuralları semineri...

Sorgun İlçe Emniyet Müdürlüğü, Trafik Haftası dolayısıyla gerçekleştirdikleri etkinlikler çerçevesinde anasınıfı öğrencilerine trafik kuralları semineri verdi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği’nce düzenlenen bilgilendirme etkinliği, Sorgun Mehmet Akif İlköğretim Okulu anasınıfı öğrencilerine yapıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amiri Baş komiser Tahir Baygün’ün de hazır bulunduğu seminerde Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Komiser Ali Demirtaş, anasınıfının minik öğrencilerine trafik kurallarından bahsederken alkol metreyi göstererek sürücüleri bu cihazla nasıl alkol testine tabii tuttuklarını görsel olarak anlattı. Toplantı salonunda öğrencilere trafik bilinci oluşması açısından onların anlayacağı tarzda konuyla ilgili çizgi filmler izletildi.

Reklam
Reklam

Trafik komiseri Demirtaş yaptığı açıklamada, "Trafik kurallarını öğrenmenin yaşı yoktur. Geleceğimizin sürücüleri şimdiki çocuklarımız olduklarına göre, gencecik çocuklarımıza trafik kültürü ve bilincinin aşılanması, çocuk yaşta trafik eğitimini almaları biz trafik polislerini çok mutlu etmektedir. İnsanın belli bir yaştan sonra sürücü adayı olarak almış olduğu eğitim istenilen hedef ulaşmamaktadır. Dolayısıyla geleceğimizin nesillerinin şimdiden trafik bilgisi ve kültürüyle yetişmesi bizim için büyük bir mutluluktur." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: