Sorgun Kaymakamı Kılıç, Muhtarların Şikayetlerini Dinledi

Yozgat’ın Sorgun İlçe Kaymakamı Levent Kılıç, köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek sorunlarını...

Yozgat’ın Sorgun İlçe Kaymakamı Levent Kılıç, köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Sorgun Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıya İlçe Kaymakamı Levent Kılıç’ın yanı sıra İlçe Jandarma ve Garnizon Komutanı Üsteğmen Murat Demir, İl Genel Meclisi üyeleri, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Türkmen, Malmüdürü Aygül Tanık, Ziraat Bankası Müdürü Mustafa Aksoy, İlçe Özel İdare Müdürü Metin Kayhan, ÇEDAŞ Yetkilileri ve muhtarlar katıldı.

Toplantıda İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Türkmen, üreticiye sağlanan destekler hakkında muhtarlara bilgiler aktarırken, İlçe Jandarma Komutanı Murat Demir'de köy ve kasabalarda yaşanabilecek asayiş konuları hakkında açıklamalarda bulundu. Demir, son zamanlarda, pazarlamacı, bohçacı, hurdacı ve bir başka biçimde köye gelen kötü niyetli kişilerin jandarmaya bildirilmesini istedi.

Reklam
Reklam

Toplantıya katılan diğer daire müdürleri kendi kurumlarıyla ilgili bilgiler aktarırken, muhtarların özellikle ÇEDAŞ ile ilgili şikayetleri toplantının ana gündem maddesini oluşturdu. ÇEDAŞ elemanlarının elektrik faturalarını yazmalarının ardından, son ödeme günü geçen faturalarla ilgili kesme ihbarnamesini rasgele yere bıraktıklarını ve bu ihbarnamelerin çoğunun ellerine geçmediğini, ardından da hemen elektriklerinin kesildiğini vurgulayan muhtarlar, fatura tahsilatı sırasında bir de açma kapama cezası ödediklerini belirttiler.

Toplantı sonrasında bir açıklama yapan Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, toplantının amacının muhtarların sıkıntılarını, dilek ve isteklerini dinlemek, yeni çıkan yasa ve yönetmelikler hakkında kendilerini bilgilendirmek olduğunu, toplantıda saptanan sorunların çözümü noktasında çalışmalar yapılacağını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: