Sorgun Milli Eğitim Müdürü Yazıcı:

Sorgun Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, SBS'ye 2012 yılında Sorgun'dan katılan öğrencilerin başarı çıtasını yükselttiğini belirterek, il genelinde birinci sıraya

Sorgun Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, SBS'ye 2012 yılında Sorgun'dan katılan öğrencilerin başarı çıtasını yükselttiğini belirterek, il genelinde birinci sıraya yükseldiklerini açıkladı.

Sorgun'da eğitim camiası olarak yürütülen çalışmaların meyvesini vermeye başladığını, her yıl başarı oranlarının arttığını ifade eden Yazıcı, şunları kaydetti:

"2012 SBS sonuçlarına göre 8. sınıf SBS puanı, Türkçe, matematik ve fen bilimleri net ortalamalarında il birincisi olduk. İlçemiz, belirlediğimiz eğitim öğretim hedeflerine emin adımlarla ilerlemektedir. Artan başarı oranlarımız bunların tesadüf olmadığını göstermektedir. Bu başarı ortaklaşa ve büyük bir gayretle çalışma sonucu gelmiştir. Ben başarımızda bizlere desteklerini esirgemeyen öğretmenlerimize veli ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum."

Reklam
Reklam

Muhabir: Şahin Özmen / Ömer Sarı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz