Sorgun Öğrencileri İçin El Ele Kampanyası

Sorgun Türk Eğitim-Sen Kadın Kolları temsilciliği tarafından üniversiteyi kazanan öğrencilere burs vermek için kampanya başlatıldı.Sorgun...

Sorgun Türk Eğitim-Sen Kadın Kolları temsilciliği tarafından üniversiteyi kazanan öğrencilere burs vermek için kampanya başlatıldı.

Sorgun Türk Eğitim-Sen Sorgun Temsilcisi Kemal Afşin Ekinci, sendika olarak sosyal alanlar içerisinde yer alamaya büyük önem verdiklerini belirterek, “Üniversite kazanma oranını artırmak ve giden öğrencilere küçükte olsun bir destek vermek için ‘Sorgun Öğrencileri İçin El Ele’ kampanyası başlattık. Bu kampanya çerçevesinde Mayıs ayı içerisinde kermes düzenlemeyi düşünüyoruz. Buradan elde edilecek bütün gelirlerin öğrencilere burs olarak aktarmayı planlıyoruz. Bize destek verecek her arkadaşımıza şimdiden gönül dolusu teşekkürler ediyorum. Bu süreçte bize destek vermek isteyenler sendikamızla irtibata geçmesini bekliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Sorgun Türk Eğitim-Sen Sorgun Temsilcisi Kemal Afşin Ekinci, anneler günü içinde bir program hazırlığı içinde olduklarını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: