Sorgun Şoförler Ve Otomobilciler Odası Başkanı Kaplan’dan, Gizli Buz Uyarısı

Yozgat'ın Sorgun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Kaplan, yollarda oluşan gizli buzlanmalara karşı sürücülerin...

Yozgat'ın Sorgun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Kaplan, yollarda oluşan gizli buzlanmalara karşı sürücülerin dikkatli olmasını istedi.

Sorgun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Kaplan, son günler yağan kar yağışı, akşam saatlerinde gizli buzlanmalara neden olduğunu belirterek,“Son birkaç gündür yağan kar nedeniyle yollarda gizli buzlanmalar meydana geliyor. Olumsuz hava şartları nedeniyle bu buzlanmalar kazalara davetiye çıkartıyor. Kar yağışı nedeniyle bazı köy yollarında ulaşımın zaman zaman aksadığı görülüyor. Bunun yanında özellikle geceleri hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesinden dolayı yollarda buzlanmalar oluyor. Bu sebeple sürücülerimizin dikkatli olmalarını ve hız seviyelerini düşürmelerini istiyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Kaplan, sürücülerin acil bir durum olmadığı sürece aşırı kar yağışının olduğu günlerde yolculuk yapılmamalarını ve toplu taşıma araçlarını kullanmalarını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: