Sorgun Tso’ya Yeni Arsa Alındı

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TSO) müstakil hizmet binasını için çalışmalara başlardı.Sorgun Ticaret ve...

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TSO) müstakil hizmet binasını için çalışmalara başlardı.

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Üzeyir Arslan, TSO’nun müstakil hizmet binasına kavuşturmak amacıyla ilk adımı attıklarını belirterek, “ Sorgun Ankara asfaltı üzerinde Toksoy Çiçekçilik’in olduğu 830 metrekarelik arsayı 312 bin TL’ye satın aldık” dedi.

Kendilerinden önceki yönetim zamanında 100 bin TL peşinatla alınan dairenin 110 bin TL’ye satıldığını, bu paranın yeni alınan arsaya verildiğini ifade eden Arslan, “Alınan arsanın yanında 60 metrekare de belediyenin arsası var, bu arsa da aldığımız yere katılacak. Odamızın hizmet binasını bu arsaya yapacağız. Birinci katın üyelerimize dönük hizmet veren düğün salonu, ikinci katında ise konferans salonu bulunmasını planlıyoruz. Diğer katlarında ise bir misafirhane olması ve odamızın hizmet birimlerinin faydalanması düşünülmektedir. İlçemiz ve odamız üyeleri için hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: