Sorgun'da Başbuğ Türkeş İçin Mevlid İ Şerif Okutuldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sorgun İlçe Teşkilatı, başbuğ Alparslan Türkeş için ölümünün 16. yılında Sorgun...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sorgun İlçe Teşkilatı, başbuğ Alparslan Türkeş için ölümünün 16. yılında Sorgun Salih Paşa Camisi ve Yeni Camide Mevlid-i Şerif okutuldu.

Sorgun Salih Paşa Camii ve Yeni Camide düzenlenen mevlid-i şerife vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Sorgun İlçe Müftülüğü'ne bağlı din görevlileri tarafından okunan Mevlid-i şerif sonrası açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi Sorgun İlçe Başkanı Yunus Yılmaz “Türk siyasi tarihinde önemli yeri olan Başbuğ Alparslan Türkeş'i vefatının 16. yılında rahmet ve saygı ile anıyoruz. Tarihi iyi bilen, tecrübeli ve bilgili bir lider olan Başbuğ Alparslan Türkeş'in ortaya koyduğu görüşler ve gösterdiği hedefler ile adı Türk milliyetçiliği ve vatan sevgisiyle özdeşleşen Başbuğ Türkeş'in hayatı boyunca Türk milletinin huzuru, birlik ve beraberliği uğruna Türk milletine ve Türk dünyasına hizmet etmeye devam etti” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: