Sorgun’da “hz. Peygamber’in Hayatı”konulu Bilgi Yarışmasında Dereceye Girenler Ödüllendirildi

Yozgat Eğitimciler Derneği (YEGDER) tarafından Yozgat genelinde Nisan ayı içerisinde düzenlenen “Herkes Onu Okusun” Hz....

Yozgat Eğitimciler Derneği (YEGDER) tarafından Yozgat genelinde Nisan ayı içerisinde düzenlenen “Herkes Onu Okusun” Hz. Peygamber Efendimizin hayatı konulu yarışmasında dereceye giren öğrencilere düzenlenen programla ödülleri verildi.

Yükselen Sorgun’u Kalkındırma Derneği tarafından organize edilen program Sorgun Belediye Meydanında düzenlendi. Programa İlçe Kaymakamı Levent Kılıç, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, İlçe Müftüsü Fikret Ekinci, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Üney, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Reklam
Reklam

Programda konuşan İlçe Kaymakamı Levent Kılıç, “İnsanlara okutulması gereken en önemli örnek şahsiyeti Peygamber Efendimiz'i okutarak O'nun örnek ahlakının herkes tarafından bilinmesine vesile olmak çok güzel bir olay. Ben böyle güzel bir programı düzenleyen ve dereceye giren bütün herkesi kutluyorum” dedi.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilerin ödülleri verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: