Sorgun'da Işsizlere Yönelik Çalışma Başlatıldı

YOZGAT (AA)  –  Sorgun İş Kur Hizmet Noktası tarafından işsizlerin bilgilerini güncellemek, vasıflarını öğrenmek ve kayıt altına almak amacıyla çalışma başlatıldı.

YOZGAT – Sorgun İş Kur Hizmet Noktası tarafından işsizlerin bilgilerini güncellemek, vasıflarını öğrenmek ve kayıt altına almak amacıyla çalışma başlatıldı. Sorgun İş Kur Hizmet Noktası tarafından, Gençlik Merkezi’nde başlatılan çalışmayla ilgili AA muhabirine açıklamalarda bulunan Sorgun İş Kur Hizmet Noktası sorumlusu Yusuf Yılgın, çalışmaya büyük bir ilgi ve katılımın olduğunu söyledi. İlçedeki işsizlerin bilgilerini güncellemek, vasıflarını öğrenmek ve kayıt altına almak amacıyla çalışma başlattıklarını bildirien Yılgın şunları söyledi: “İş Kur Yozgat İl Müdürlüğü İş ve Meslek Danışmanlarından Ceylan Alakoç Şener ve Akın Sarıgüzel isimli arkadaşlarımız Sorgun’daki işsizlerin kayıt altına alınması amacıyla başlatılan çalışmada işsizlere sorular yöneltiyor, böylelikle Sorgun’daki işsizlerin bilgileri güncelleniyor. Bu sayede işi olmayan arkadaşlarımızın vasıflarını da öğrenmiş oluyoruz. Daha sonra bu vasıflara uygun iş olanaklarını araştırıp, bu kişilerle iletişime geçerek o işe yerleştiriyoruz. Yine bu çalışmayla bizde kaydı olmayan işsizleri de kayıt altına almış oluyoruz.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: