Sorgun’da Kitap Fuarı Açıldı

Yozgat İl genelinde başlatılan “Kitap Okuma Şenliğinin” üçüncü durağı Sorgun oldu.Sorgun Belediye Sergi Salonunda düzenlenen...

Yozgat İl genelinde başlatılan “Kitap Okuma Şenliğinin” üçüncü durağı Sorgun oldu.

Sorgun Belediye Sergi Salonunda düzenlenen “Kitap Okuma Şenliğine”, İlçe Kaymakamı Levent Kılıç, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Ankara Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan, İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Murat Demir, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Üney ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Açılışa kitap severler ve öğrenciler büyük ilgi gösterirken öğrenciler için hikayeden, araştırma kitapları ve dini yayınlara kadar pek çok değerli eser yer aldı. Türkiye'de kitap okuma alışkanlığının, batılı ülkelere göre çok düşük seviyelerde olduğunu belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, “Sorgun’da kitap okuma alışkanlığını kazandırmamız gerekmektedir. İlçemizde açılışını yaptığımız kitap fuarımızda ilköğretim okulu öğrencilerine yönelik her türlü kitap bulunuyor. Bu fuarla birlikte okuma alışkanlığımızı daha geliştirmemiz aynı zamanda bir kültür haline getirmemiz gerekiyor” dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından Ankara Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan yazmış olduğu “Kısık Vadisi” adlı roman kitabını okuyucular için imzaladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz