Sorgun'da "Obezite Ile Mücadele Projesi"

Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, obezite ile daha fazla mücadele edeceklerini söyledi.

Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, obezite ile daha fazla mücadele edeceklerini söyledi.

Kaymakam Kılıç, geçen yıl "Argo ve Küfürle Mücadele Projesi" ve "Obezite ile Mücadele Projesi"ni hayata geçirdiklerini anımsattı.

"Argo ve Küfürle Mücadele Projesi'nin özellikle okullar ve resmi kurumlarda başarıyla uyguladığını dile getiren Kılıç, bu yılı da "Obezite ile Mücadele Yılı" olarak düşündüklerini, söyledi.

Kılıç, şöyle devam etti:

"Her ne kadar biz Sağlık Bakanlığı'ndan önce bu projeyi hayata geçirmeyi düşünmüş olsak da, bakanlığın da bu yılı 'Obezite ile Mücadele Yılı' ilan etmesi projemizin hayata geçirilmesi açısından iyi oldu. Sloganımız 'Sorgun Zayıflıyor' mu, yoksa 'Sorgun Kilo Veriyor' mu olur şu anda bilmiyorum. Ancak okullarımızın açılmasıyla birlikte bu projeyi uygulamaya koyacağız. Bu proje öğrencilerimizi, memurlarımızı, işçilerimizi ve tüm halkımızı kapsayacak. Önümüzdeki günlerde projenin detayları şekillendirilecek."

Reklam
Reklam

Muhabir: Şahin Özmen / Özcan Güney

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: