Sorgun'da Pancar Alım Sahası Yolu Asfaltlanıyor

Yozgat'ın Sorgun ilçesindeki 1,5 kilometrelik pancar alım sahası yolu asfaltlanıyor.

Yozgat'ın Sorgun ilçesindeki 1,5 kilometrelik pancar alım sahası yolu asfaltlanıyor.

Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Kürşat Arslan, Sorgun Belediyesi, İl Özel İdaresi ve kooperatiflerinin masrafını ortaklaşa karşıladıkları yolda asfaltlama çalışması başlatıldığını bildirdi.

Yağışlı havada yolun adeta "çamur deryasına" dönüştüğünü, nakliye yapan üreticilere zor anlar yaşattığını belirten Arslan, yolun asfaltlama çalışmasının yıllarca ihmal edildiğini öne sürdü.

Kampanya dönemlerinde yolun yoğun kullandığını vurgulayan Arslan, "Hem sürücüler hem de üreticiler yolla ilgili şikayetlerini yıllardır üst makamlara iletiyordu ancak çözüm üretilmiyordu. Bizler ortak çalışma başlattık ve yol asfaltlanıyor. Çalışma kısa sürede bitecek ve üreticilerimiz çamurdan kurtulacak" dedi.

Reklam
Reklam

Arslan, pancar alım sahasındaki lokantanın da kısa sürede hizmete girmesini beklediklerini kaydetti.

Muhabir: Şahin Özmen / Musa Özyürek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz