Sorgun’da Ramazan Etkinlikleri Yoğun Ilgi Görüyor

YOZGAT (AA)  -  Sorgun ilçesinde belediye tarafından düzenlenen ramazan etkinlikleri kapsamında yapılan Hacivat-Karagöz oyununa  çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

YOZGAT - Sorgun ilçesinde belediye tarafından düzenlenen ramazan etkinlikleri kapsamında yapılan Hacivat-Karagöz oyununa çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Eski Belediye Meydanında yapılan etkinlikler çerçevesinde sahnelenen gösteriyi Belediye Başkanı Ahmet Şimşek ve çok sayıda çocuk aileleri ile birlikte izledi. Şimşek, burada yaptığı açıklamada, ramazan dolayısıyla gerçekleştirilen etkinliklere vatandaşların göstermiş olduğu ilgiden çok memnun olduğunu dile getirdi. Şimşek, “Bugün ki etkinliğimiz çocuklarımız içindi. Gördük ki çok mutlu oldular ve çok eğlendiler. Bir dönemin en büyük ramazan eğlencesi olan Karagöz-Hacivat gösterilerinin unutulmaması için bizler de yardımda bulunmaya çalışıyoruz. Bunlar bizlerin unutulmaya yüz tutmuş kültür miraslarıdır. Unutulmaması için biraz katkımız olursa ne mutlu bize” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: