Sorgun’da Şüpheli Ölüm

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde tek başına yaşayan Salman Açıkgöz (79) evinde ölü bulundu.Sorgun ilçesi, Emirler köyü...

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde tek başına yaşayan Salman Açıkgöz (79) evinde ölü bulundu.

Sorgun ilçesi, Emirler köyü nüfusuna kayıtlı Salman Açıkgöz, iki yıl önce eşini kaybetmesinin ardından Çay Mahallesi Sultan Selim Caddesi'ndeki, 23 numaralı evi kiralayarak yalnız yaşamaya başladı. İki gündür arkadaşını göremeyen ve haber alamayan Hayati Şahin (69), Salman Açıkgöz'ün evine gitti. Uzun süre kapıyı çalmasına rağmen kapı açılmayınca kilitli olmayan kapıdan içeri giren Hayati Şahin arkadaşını yatakta ölü olarak buldu.

Reklam
Reklam

Hayati Şahin, Salman Açıkgöz'ün kendisine, zaman zaman ''Beni ara sıra kontrol et, bu yatakta yatarken ölebilirim'' dediğini bunun üzerine kendisinin eve giderek kontrol ettiğini söyledi. Salman Açıkgöz'ün 2 oğlu, bir kızının olduğu, oğullarından Gazi Açıkgöz'ün Sorgun'da, diğer oğlu Haydar ile kızı Sultan'ın Ankara'da yaşadıkları, çocuklarının hiç birisinin de babası ile ilgilenmediği ileri sürüldü.

Salman Açıkgöz'ün cenazesi otopsi için Sorgun Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: