Sorgun’da Yapılan Kur’an Kursu Inşaatı Yararına Kermes Düzenlendi

Sorgun’da Tepebağ Hizmet Vakfı ,Yenidoğan Mahallesi'nde yaptırmış olduğu yatılı erkek Kur’an kursu inşaatına gelir sağlamak...

Sorgun’da Tepebağ Hizmet Vakfı ,Yenidoğan Mahallesi'nde yaptırmış olduğu yatılı erkek Kur’an kursu inşaatına gelir sağlamak amacıyla kermes düzenledi.

Merkezi İstanbul’da bulunan Tepebağ Hizmet Vakfı, Sorgun’un Yenidoğan Mahallesi'nde yaptırmış olduğu yatılı erkek Kur’an kursu inşaatına gelir sağlamak amacıyla kermes düzenledi. Açılıştan önce Yeni Camii İmam Hatibi Ahmet Çınar Çetin Kur’an-ı Kerim okudu. Ardından Sorgun Müftülüğü Vaizi Yasin Baykal, kermesin hayırlara vesile olması ümidiyle dua etti.

Reklam
Reklam

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek ise kermeslerin hayırlı hizmetlere vesile olduğunu dile getirerek şunları ifade etti: “Kermesler hayır işlerinde birlikte hareket ederek ve yardımlaşarak kültürümüzün de vazgeçilmez bir faaliyeti haline gelmiştir. Kur’an kursu inşaatı yararına düzenlenen bu kermeste nesillerimizi iyi yetiştirmek ve onlara sahip çıkmak adına inşallah güzel bir hayra vesile olacaktır. Bu kermese emeği geçen başta annelerimiz bacılarımız olmak üzere herkese teşekkür ederim.”

Kur’an kursu yararına yapılan kermese ilgiden memnun olan Tepebağ Hizmet Vakfı Sorgun Şube Temsilcisi Yusuf Kiremitçi, “Bizim gayemiz güzel nesiller yetişsin, devam eden hizmetlere sahip çıkılsın.” diyerek tüm davetlilere teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: