Sorgun'dan Suriyeli Mültecilere 2tır Yardım Malzemesi

Sorgun Dost Gönüllüler Gıda Bankası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Suriyeli mültecilere 2 tır yardım malzemesi gönderdi.

Sorgun Dost Gönüllüler Gıda Bankası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Suriyeli mültecilere 2 tır yardım malzemesi gönderdi. Dernek Başkanı Mithat Güler, Belediye Meydanı'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Suriyeli mültecilere yardım için "Kardeşlerimiz Üşümesin" adlı kampanya başlattıklarını ifade etti. Kampanya kapsamında toplanan yardımları, Suriyeli mültecilere ulaştıracaklarını anlatan Güler, desteklerinden dolayı hayırseverlere teşekkür etti. Kaymakam Levent Kılıç da derneğin sadece Sorgun'daki fakir ve muhtaç ailelere yardım etmediğini, Türkiye'de ve dünya'da nerede muhtaç insan varsa herkese yardım elini uzattığını belirtti. Kılıç, Sorgun'dan Suriye'ye giden yardım tırlarının sayısının 7'ye ulaştığını söyledi. Konuşmaların ardından yardım malzemelerini taşıyan tırlar Midyat'a hareket etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: