Sorgunlu Esnafa Müşteriyle İletişim Kursu

Yozgat’ın Sorgun Esnaf ve Sanatkar Odası, üyelerinin müşteriyle daha iyi bir iletiş sağlamasını amaçlayan...

Yozgat’ın Sorgun Esnaf ve Sanatkar Odası, üyelerinin müşteriyle daha iyi bir iletiş sağlamasını amaçlayan kurs düzenliyor.

Sorgun Esnaf ve Sanatkar Odası ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenleyeceği kursa berber, manav, fırın, market, kahvehane, kuruyemiş, lokanta, pastane, kaplıca ve hamam işletmelerinin katılacağını belirten Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Erdal Kaygusuz, “Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açacağımız bu kurs esnaflarımız açısında çok önemli. Çünkü birçok esnafımız müşteriyle ilişkisi çok zayıf. Müşteriyle nasıl ilişki kuracak bilgisinde değil. Bu amaçla açacağımız kurs sayesinde bu sorunu ortadan kaldıracağız. Kursumuz Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu toplantı salonunda saat 13.00 ile 17.00 arasında yapılacak.” dedi.

Reklam
Reklam

Rehber öğretmeni Ünal Erkaya ve Gıda Mühendisi Halide Tozak Tayyar'ın usta öğretici olarak katılacağı kurslar, lokanta ve kahvehane çalışanları için 5-6-7, fırıncılar ve pastacılar için 12-13-14, marketler ve manavlar 19-20-21, kuaförler ve berberler 26-27-28 Kasım tarihlerinde, kaplıcalar ve hamam işletmecileri için ise 3-4-5 Aralık tarihlerinde açılacak. Kursların bitiminde kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz