Sorgunlu öğrenciler yaşlılarına sahip çıkıyor

Yozgat'ın Sorgun Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan 'Yaşlılar Nerede Biz Oradayız' projesi...

Yozgat'ın Sorgun Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan 'Yaşlılar Nerede Biz Oradayız' projesi ile öğrenciler ilçedeki yaşlılara sahip çıkıyor.

Kaymakam Levent Kılıç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, projeye katkı sunan Karaveli İlköğretim Okulu öğrencilerinin daha önce ziyarette bulunduğu Hafize Bolat’ı evinde ziyaret ettiler. Kaymakam Kılınç ve Yazıcı, 93 yaşındaki kadına çeşitli hediyeler verdi, sağlık durumu ve ihtiyaçları ile yakından ilgilendi. Ziyarette Dr. Meltem Beyazgül de yaşlı kadını muayene etti.

Reklam
Reklam

Hafize ninenin tüm ihtiyaçları ile yakından ilgileneceklerini belirten Kaymakam Levent Kılıç, “Hasta olan teyzemize acil şifalar diliyorum. Teyzemizin bundan sonra bütün ihtiyaçlarıyla ilgilenmeye çalışacağız. Ayrıca yaşlı teyzemizle birlikte aynı evde yaşayan ve teyzemizin torunu olan 12 yaşındaki spastik kız çocuğuna isteği olan akülü araba ve bir çizgi film kahramanının resimlerini ihtiva eden yatağı temin edeceğiz.” dedi.

Proje kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakam Levent Kılıç, bu projenin tüm ilçede uygulandığını ve uygulamaları yakından takip ettiklerini belirtti. Kılıç, projelerinin amacının öğrencilerde yardımlaşma, dayanışma, sosyal çevrelerine karşı duyarlılık ve sorumluluk geliştirmek olduğunu söyledi. Kaymakamı Levent Kılıç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı daha sonra Karaveli İlköğretim Okulunu ziyaret ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz