Sosyal: AK Parti Türk Demokrasi Tarihinde Başlangıç Olmuştur

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, "Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde...

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, "Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan partimiz Türk demokrasi tarihinde yeni bir başlangıç olmuştur." dedi.

Milletvekili Soysal, AK Parti'nin 11. kuruluş yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada Türkiye’de son 10 yılda yakalanan istikrarı koalisyon hükümetleri olmadığı için yaşandığını söyledi. AK Parti'nin 10 yılda ülkede istikrar ve güveni sağladığını belirten Soysal, ''Türkiye sevdalısı kadromuzla yola çıktık ve yol almaya devam edeceğiz. AK Parti, Türk demokrasi tarihine, Türk siyasi hayatına yüksek değerler manzumesi katmıştır. Kuruluşundan günümüze kadar başarısını perçinleyen, genel ve yerel seçimlerin galibi olarak milletle kucaklaşan partimiz, Ak kadrolarıyla ülkemizde hayal bile edilemeyen yeniliklere ve reformlara imzalar atmıştır." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın işaret ettiği hedefler doğrultusunda Türkiye’nin 2023 vizyonunda dünyada ülkeleri arasında ilk 10’da yerini alacağını ifade eden Soysal, "Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023’te Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu hedefler doğrultusunda Türkiye, ekonomisiyle, teknolojisiyle, demokrasi ve özgürlükleriyle dünyanın gelişmiş ilk 10 ülkesi arasında yer alacaktır. Yapılan tüm reformlar atılan dev adımlar devrim niteliğindeki gelişmeler göstermektedir ki hizmette ve başarıda sınır tanımayan bir anlayışın, bu milletin sevgisini, sevdasını, aşkını yüreğinde taşıyan, millete hizmet aşkıyla yanan, ülkemizi aydınlık yarınlara taşımaya çalışan, halkımızın teveccühüne mazhar olan AK Parti'nin AK kadrolarıdır. Bu başarının baş mimarı olarak da her seçimde bizlerden desteğini esirgemeyen halkımızdır.Bu duygu ve düşüncelerle, Partimizin 11. kuruluş yılının ülkemize ve milletimize hayırlılara vesile olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz