Sosyal Güvenlik Haftası

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Cahit Gürsel Akpolat ve beraberindekiler Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla Vilayet Meydanı'ndaki Atatürk anıtına çelenk

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Cahit Gürsel Akpolat ve beraberindekiler Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla Vilayet Meydanı'ndaki Atatürk anıtına çelenk sundu.

Saygı duruşunun bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden törende konuşan Akpolat, toplumda sosyal güvenlik bilinci oluşmasına katkı sağlamak amacıyla etkinlikler gerçekleştireceklerini söyledi.

SGK'nın 14-20 Mayıs'ta kutlanacak Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla hafta içerisinde çeşitli etkinlikler gerçekleştireceklerini ifade eden Akpolat, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Bugün ilk olarak Tepebaşı İlçe SGK Merkezi'ni açacağız. Eskişehir'de düzenli ve en yüksek prim ödeyen işverenlere teşekkür mektubu ve plaket takdimi yapılacak. Sosyal güvenlik bilincinin sağlamak amacıyla öğrencilere, silah altında olan ve terhisine yakın bir zaman kalan er ve erbaşlar ile açık ceza evlerindeki tutuklulara eğitim seminerleri verilecektir."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: