"Sosyal Güvenlik Haftası"

Gümüşhane Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Aytaç Üzülmez, "Sosyal Güvenlik Haftası" dolayısıyla Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı İsmail Akçay'ı ziyaret

Gümüşhane Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Aytaç Üzülmez, "Sosyal Güvenlik Haftası" dolayısıyla Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı İsmail Akçay'ı ziyaret etti.

TSO Başkanı Akçay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kamu kurum ve kuruluşlarının özel sektörle uyumlu çalışmasından büyük memnuniyet duymaktayız. İlimizde bunun en güzel örneklerini yaşamaktayız" dedi.

SGK Müdürü Üzülmez ise özel sektörün ülke için büyük önem taşıdığını ifade ederek, "Gerek kamu gerekse özel sektör olsun hepimiz ülkemizin daha mutlu, daha refah içerisinde yaşaması için çalışmaktayız. Özel ve kamu kurumları arasında sağlanan uyum ülkemizdeki birlik ve beraberliği daha da güçlendirmektedir" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Üzülmez, TSO Başkanı Akçay'a ziyaret anısına çiçek verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz