Sosyal Güvenlik Haftası

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Tokat Tokat İl Müdürü Hami Yücer, Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla Tokat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Tokat Tokat İl Müdürü Hami Yücer, Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla Tokat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ahmet Arat'ı ziyaret etti.

Ahmet Arat'ı makamında ziyaret eden Yücer ve beraberindekiler, Arat ile sohbet etti. Yücer, kendilerine her zaman destek olan Arat'a teşekkür etti.

Arat ise "Sosyal güvenlik, hayatın her aşamasında insana lazım olan en önemli ihtiyaçlardan birisi. Primleri yük olarak görmektense, gelecek için yatırım olarak görmenin daha doğru olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: