Sosyal Güvenlik Haftası

Kastamonu'da Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Kastamonu'da Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Etkinlikler kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kastamonu İl Müdürü Hüseyin Akdere ve beraberindeki heyet, Kastamonu Belediye Başkan Vekili Bahri Yavuz'u makamında ziyaret etti.

Akdere, ziyarette yaptığı konuşmada, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Ankara'da tedavi altında bulunan Kastamonu Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu için geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kastamonu Ticaret Meslek Lisesi'nde düzenlenen bilgilendirme toplantısında, Kayıt Dışı İstihdamla Mücadele Servis Şefi Halil Tin, Supervisor Mehmet Fatih Yapıcıoğlu ve Teknisyen Yardımcısı Vadi Özgürel tarafından kayıt dışı çalışmanın zararları, mesleki hayatta sosyal güvek ve insan hayatında sigortalı çalışmanın önemi konularında sunum yaptı.

Reklam
Reklam

Etkinlikler kapsamında, SGK İl Müdürlüğünde düzenlenen "Kişisel Eğitim ve Çalışan Motivasyonu" konulu eğitime İl Müdürü Hüseyin Akdere, Müdür Yardımcısı Oktay Öztanç ile personeller katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: