Sosyal Güvenlik Haftası

Kırıkkale SGK İl Müdürü İlhan Nebioğlu ve beraberindeki heyet, 13-19 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla Kırıkkale Valisi Ali Kolat'ı ziyaret

Kırıkkale SGK İl Müdürü İlhan Nebioğlu ve beraberindeki heyet, 13-19 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla Kırıkkale Valisi Ali Kolat'ı ziyaret etti.

Vali Kolat, kabulde yaptığı konuşmada, son yıllarda yapılan değişikliklerle SGK'daki işleyişin gayet güzel devam ettiğini söyledi.

Yapılan değişikliklerle "Sosyal Devlet" olma gereğinin en iyi şekilde yerine getirilmeye çalışıldığını belirten Kolat, şöyle konuştu:

"Bütün vatandaşlarımızın güvenlik kapsamına alınma çalışmaları devam ediyor. Bu anlamda da kentimizdeki arkadaşlarımız yoğun bir çalışma içerisinde. Kendilerini kutluyorum. Kırıkkale'de 55 bin civarında aktif çalışan ve 48 bin civarında da emeklimiz var. Yarı yarıya bir denge içerisindeyiz. Bu anlamda da SGK çok önemli görev yapıyor."

Reklam
Reklam

İl Müdürü Nebioğlu da Vali Kolat'a katkılarından dolayı teşekkür ederek, Sosyal Güvenlik Haftası etkinliklerinin devam edeceğini kaydetti.

Muhabir: Fatih Gökmen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: