Sosyal Güvenlik Haftası

Ünye Sosyal Güvenlik Merkezi’nce Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla yapılan ziyaretlerde kayıt dışı ekonomiye dikkat çekildi.

Ünye Sosyal Güvenlik Merkezi’nce Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla yapılan ziyaretlerde kayıt dışı ekonomiye dikkat çekildi. Ünye Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Mehmet Yaşar Günay, personeliyle birlikte 12-18 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla Ünye Kaymakamı Mustafa Demir ve Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ı ziyaret etti. Kayıt dışılığı azaltmak için SGK olarak ciddi çalışmalar yürüttüklerini söyleyen Günay, "Altı yıl önce ülkemizde kayıt dışı çalışan oranı yüzde 58 iken, bugün yüzde 38’e düşürüldü. Kayıt dışı çalışma ülkemizin kanayan bir yarası. Kayıt dışı ekonomideki azalma güzel bir başarı ama bu daha da aşağı çekilmelidir. Biz elimizdeki imkanlarla hizmetin en iyisini vermeye çalışıyoruz" dedi. Kaymakam Mustafa Demir, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun ülke ekonomisi için önemini vurguladı. Demir; “Sosyal Güvenlik il ve ilçelerdeki, Ankara merkezdeki bütün kuruluşları ile Türk halkı için ciddi bir değer, önem ifade ediyor. Bu yüzden sizlerin fiziki mekanı, personeli ile sizin iş ve işlevinizi rahatlatacak, size güzel hizmet imkanı verecek imkanlar sağlanmalı. İş akışında gayretinizi biliyor, bunun içinde Ünye halkı adına size teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: