Sosyal Güvenlik Haftası Düzce'de Kutlandı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Düzce İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtına çelenk konuldu. İl Müdürü Nurten...

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Düzce İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtına çelenk konuldu. İl Müdürü Nurten Canbasoğlu bu yıl temalarının çocuklar olduğunu söyledi.

14-20 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası Düzce'de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Kutlamalar kapsamında ilk olarak Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce Baro Başkanı Av. Ali Dilber, DESKKOP Başkanı Ertan Taşlı ve SGK personeli ile öğrencilerin katılımı ile Atatürk Anıtında tören düzenlendi. Tören öncesinde Düzce Belediyesi Mehter Takımı bir gösteri yaptı. Ardından İl Müdürü Nurten Canbasoğlu Atatürk Anıtına çelenk koydular.

Reklam
Reklam

Canbasoğlu, sosyal güvenlik bilincinin küçük yaşlarda oluşturulması gerektiğini belirterek "Bu anlamda çocuklarımızı bilinçlendirmek için bir dizi etkinlikler yapıyoruz. Okullarda çocuklara çizgi film ve kitaplar dağıtıyoruz" dedi. Konuşmaların ardından tören sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: