Sosyal Güvenlik Haftası Etkinlikleri

Siirt'te Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında en fazla istihdam sağlayan kuruluşlara plaket verildi.

Siirt'te Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında en fazla istihdam sağlayan kuruluşlara plaket verildi.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından Öğretmenevi'nde devam eden etkinlikte konuşan SGK İl Müdürü Abdulkadir Ayluçtarhan, toplumun büyük bir kesimine hizmet verdiklerini, ilçelerde açtıkları merkezler, e-devlet ve alo 170 sosyal güvenlik hattı ile hizmeti vatandaşın ayağına götürmeye çalıştıklarını söyledi.

Son yıllarda yapılan çalışmalarla bütün vatandaşların bir çatı altında toplandığını belirten Ayluçtarhan, "İlimizde 270 bin kişiye hizmet veriyoruz. Hizmeti vatandaşın ayağına götürmeye çalışıyoruz. Kurtalan'da açtığımız merkezin yanı sıra en uzak ilçemiz olan Pervari'de de bir merkez açmayı planlıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından, en fazla istihdam sağlayan ve primlerini düzenli ödeyen 10 kurum ve kuruluşa plaketleri vali yardımcısı Mustafa Pala ve diğer davetliler tarafından verildi.

Muhabir: Ayhan Mergen -Zekeriye Güneş/Nail Kadırhan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz