Sosyal Güvenlik Haftası Kutlanacak

Elazığ Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünün koordinesinde 14-20 Mayıs 2012 tarihleri arasında Sosyal güvenlik haftası kutlanacak.

13 Mayıs 2012 tarihinde Sosyal Güvenlik İl Müdürü Esat CEYLAN tarafından Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde basın toplantısı düzenlenecek.14 Mayıs 2012 günü saat 09.00’da Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başlayacak kutlama programında kamu kurum ve kuruluşları ziyaret edilecek aynı gün saat 18.00 da protokol ve davetlilerin katılımı ile bir resepsiyon verilecek.

Hafta boyunca okullarda ve basın kuruluşlarında düzenlenen panel ve programlarla, Toplumda ortak bir sosyal güvenlik bilincinin oluşturulması, Kayıt dışı mücadelenin olumsuz etkileri ile ülke ekonomisindeki yeri ve önemi ile genel sağlık sigortası konuları üzerinde durulacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz