"Sosyal Güvenlik Reformu'nun Yansımaları Ve SosyalGüvenlikte Teşvik Uygulamaları, İş Sağlığı VeGüvenliği" Konferansı

Sakarya'da "Sosyal Güvenlik Reformu'nun Yansımaları ve Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları, İş Sağlığı ve Güvenliği" konferansı düzenlenecek.

Sakarya'da "Sosyal Güvenlik Reformu'nun Yansımaları ve Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları, İş Sağlığı ve Güvenliği" konferansı düzenlenecek.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, yaptığı yazılı açıklamada, konferansta katılımcılara SGK konusunda bilgi verileceğini belirtti.

Çeşitli sosyal kesimlere yönelik toplantıların devam edeceğini, gelecek hafta Akyazı'da benzer bir toplantı düzenleneceğini belirten Bayraktar, "Toplantılarda 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ve 19 Ocak 2013 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren 6385 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun konusunda bilgi verilecek" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Sakarya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nda (SMMMO) yarın 14.00'te düzenlenecek olan toplantıda Bayraktar, SGK Başkanı Fatih Acar ve Sakarya Valisi Mustafa Büyük konuşma yapacak.

Muhabir: Çağrı Turgut

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: