Sosyal medya fenomeni boşandığını açıkladıktan sonra takipçilerine seslendi! “Tam gaz dönüyorum”

25 yaşındaki sosyal medya fenomeni Mia Madisson, boşanmasının ardından yalnızca abonelerine özel olarak seksi fotoğraf ve videolarını satmak için geri döneceğini açıkladı. Fotoğraf ve videolarını satarak yıllık gelirini milyonlarca dolara ulaştırdığını dile getiren Madisson, kararında boşanmasının etkili olmadığını söyledi.

İsviçreli sosyal medya fenomeni Mia Madisson, abonelerine özel olarak müstehcen fotoğraflarını göndermeye odaklanmak için daha fazla içerik üreteceğini dile getirdi. Sosyal medya paylaşımları sayesinde yüksek maaşa sahip meslek gruplarından daha fazla para kazandığını itiraf eden Maddisson, takipçilerine seslenerek, “Bu sefer tam gaz dönüyorum. Son birkaç ayda sizi ihmal etmiştim. Araya kapatmaya hazırım. Düzenli olarak içerik yayınlayarak beni takip edenleri mutlu edeceğim” dedi.

“SAHİP OLDUKLARIMI GÖSTERMEKTEN KORKMUYORUM”

Boşanmasının sonrasında kendisine yeni bir hayat çizdiğini dile getiren Maddisson, “Dönüşümün boşanmamla bir alakası yok. Tamamen kişisel bir tercih. Sahip olduklarımı göstermekten korkmuyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Prime Alışveriş Festivali… Bu müthiş fırsatları kaçırmayın! (20.07.2022)

Stanley Termos ve Soğutucu Çantalar

Telefonlar ve Aksesuarlar

Akıllı Saatler

Samsung Bellek ve Depolama Aygıtları

Philips Ev Ürünleri

Erkek Spor Alt Giyim Ürünleri

HyperX Oyuncu Aksesuarları

Erkek Terlikler

Kadın T-shirtler

Tüm Fırsatlar

Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

Anahtar Kelimeler: