Sosyal Medya Fenomenleri Kocaeli Üniversitesi'nde

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu sene beşincisini düzenleyeceği Kocaeli Kitap Fuarı kapsamında sosyal medya fenomenleri Taci...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu sene beşincisini düzenleyeceği Kocaeli Kitap Fuarı kapsamında sosyal medya fenomenleri Taci Kalkavan ve Argostroloji Kocaeli Üniversitesi öğrencileri ile buluştu. Sosyal medyadan takip ettikleri kişileri ilk kez karşılarında gören öğrenciler neşeli dakikalar geçirdi. Fenomenler Kocaeli Kitap Fuarı’nda da kitapseverlerle buluşacak.

Kocaeli Üniversitesi Prof. Dr. Baki Komşuoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleşen söyleşiye Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ali Yeşildal, Kocaeli Üniversitesi öğretim üyeleri, Büyükşehir Belediyesi çalışanları ve çok sayıda öğrenci katıldı. Öğrenciler sosyal medya fenomenlerinin esprili sözleri ile kahkahalara boğuldu. Sosyal Medya fenomenleri ayrıca Van Abdurrahman Gazi İşitme Engelliler İlkokulu’na kütüphane kurulması için düzenlene kampanyaya destek verilmesini istedi.

Reklam
Reklam

Söyleşide Kocaeli Üniversitesi öğrencilerini 5. Kocaeli Kitap Fuarı’na davet eden sosyal medya fenomenleri Taci Kalkavan ve Argostroloji ülkenin kültür yönünden bu tarz çalışmalara ihtiyaç duyduğunu aktardı. Fenomenler Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Kitap Fuarı’na katılmaktan dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek öğrencilerinde böyle bir etkinliğin olduğu ilde yaşadığı için çok şanslı olduklarını dile getirdi.

Öte yandan 5. Kitap Fuarı süresince de farklı günlerde sosyal medya fenomenleri kitapseverlerle buluşacak. 17 Mayıs Cuma günü saat saat 16.00’da Taci Kalkavan, Argostroloji ve Nafer Ermiş, 18 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00’da mserdark, 19 Mayıs Pazar günü yine aynı saatte istiklalakarsu, falanca ve samihazinses Kocaeli Kitap Fuarı’nda yer alacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: