'Sosyal medya kraliçesi' Paola Torrente'nin kıvrımlı hatları yüzünden başı dertte

Miss Italy yarışmasında ikinci seçilen ve İtalyan medyası tarafından 'sosyal medya kraliçesi' ilan edilen 22 yaşındaki Paola Torrente'nin kıvrımlı vücut hatları yüzünden başı dertte.

Her şey 40 yaşındaki Hırvat model Nina Moric'in Instagram hesabından İtalyan güzeli 'bu yarışmaya katılmak için çok şişman' demesiyle başladı. Bu eleştirinin ardından birçok takipçi eski modeli; '42 beden bir kadına şişman demek komik, bunu kıskançlığından yapıyor' diye eleştirirken, bazı kişiler de Moric'e destek verdi.

15 yaşında Ricky Martin'in meşhur şarkısı 'Livin La Vida Loca'nın klibinde oynayarak yıldızını parlatan Nina Moric de kendisine gelen eleştirilere şu sözlerle cevap verdi:

'Çok şişman olan insanları savunmak için de yarışmalar yapılıyor. Diğerlerinin görünüşüne bakın, bu yarışma için bu kadın gerçekten çok şişman… O zaman neden çirkin ayakları olanlar için de bir yarışma düzenlemiyorsunuz.'

Ağır eleştirilere maruz kalan 'sosyal medya kraliçesi' Paola Torrente, buna rağmen motivasyonunu kaybetmediğini söylüyor. Ülkesinde birçok kesim tarafından çok sevilen genç modelin Instagram profilinde 'Kıvrımlar daha iyidir' yazıyor.