Sosyal medyayı salladı! 'Emre Mor il olsun'

A Milli Takımımızın Ukrayna ile 2-2 berabere kaldığı zorlu mücadelede en çok konuşulan isim genç futbolcumuz Emre Mor oldu. Oynadığı futbolla herkesi kendine hayran bırakan Emre Mor, her hareketiyle ayakta alkışlandı.

19 yaşındaki Emre Mor, dün biraz Messi biraz da Emre Belözoğlu gibiydi, sosyal medyayı salladı. İlk yarıda iki kez ceza sahası içinde indirilen başarılı futbolcu penaltı düdüğü çalmayan hakem Manuel Grafe’ye tepki gösterdi. Emre Mor performansıyla twitter’de de “trend topic” oldu. Ay-yıldızlı taraftarlar maç sırasında ve karşılaşmanın ardından Emre ile ilgili binlerce mesaj yazdı.

Milli Takım'da Emre Mor çalımlarıyla Messi efektiyle maça damga vurdu. "Böyle giderse ne Messi kalır ne de Ronaldo" dedirtti.

Reklam
Reklam

İsyankar bir yıldız

Emre Mor, bir çalımında ilk yarıda rakip futbolcuyu pazara gönderirken, ikinci yarıda ise orta sahada aldığı topla üç kişiyi çalımlayıp, hücuma genişlik kazandırdı. Genç yıldız, hırsıyla Milli Takım'ın oyuna ortak olmasını sağlerken isyanıyla Emre Belözoğlu'nu anımsattı.

İşte Emre Mor için atılan tweetlerden bazıları:

@pnouma21: Emre Mor fenaaa.. Messi gibi valla

@FatihDemireli: Emre Mor il olsun.

@Samiyen_1905: Emre Mor tam bir Türk oğlu Türk.. Koçum benim :D

@Fenerli_Ressam: Sadece Emre Mor’u seyretmek istiyorum.

@Evseksisi: Emre Mor gelmiş geçmiş en iyi Türk futbolcularından biri bence. İnşallah rezalet Türk futbol camiamız tarafından gereksiz yere üzülmez.