Sosyal Paylaşım Sitesi Mağduru Kadın Yaşama 6 Gün Tutunabildi

Aydın’da sosyal paylaşım sitesinde bir kadınla konuşurken yakaladığı eşine tepki gösterince darp edilen ve nefessiz...

Aydın’da sosyal paylaşım sitesinde bir kadınla konuşurken yakaladığı eşine tepki gösterince darp edilen ve nefessiz kalıncaya kadar boğazını sıkılan kadın, 6 gündür verdi hayatta kalma savaşını kaybetti.

Aydın’da 21 Mayıs akşamı Mimar Sinan Mahallesi 2383 Sokakta meydana gelen olayda kuaförlük yapan ve daha önce iki kez evlenen Mevzüne Can (39), evde alkol alarak sosyal paylaşım sitesinde bir başka kadınla konuştuğunu fark ettiği eşi Hüseyin Gazi Can'a tepki gösterdi. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu öfkeli koca, önce eşini dövdü ve daha sonra da nefessiz kalıncaya kadar eşinin boğazını sıktı. Eşinin hareketsiz halde yerde yattığını gören Can, 112 Acil Servisten yardım isteyerek evinden kaçtı. Mahalledeki bir inşaatta gizlenen Can, polis ekipleri tarafından yakalanmasının ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Reklam
Reklam

Ağır yaralı olarak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mevzüne Can’ın sağlık durumu bir ara iyiye gitse de dün akşam saatlerinde yeniden fenalaştı. 6 gündür yaşam destek ünitesine bağlı olarak yaşayan Can, tüm müdahalelere rağmen yaşam savaşını kaybetti. Can'ın cenazesi otopsi için morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: