Sosyal Tesislerdeki Bayanlar Yaptıkları Ürünlerini Sergilediler

Şehitkamil Belediyesi sosyal tesislerinde faaliyet gösteren bayanlar, yaptıkları ürünleri Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun katıldığı...

Şehitkamil Belediyesi sosyal tesislerinde faaliyet gösteren bayanlar, yaptıkları ürünleri Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun katıldığı organizasyonda sergilediler. Fadıloğlu’nun tek tek incelediği ürünler, büyük beğeni topladı.

Geçtiğimiz günlerde 9 sosyal tesisin bir araya gelerek yıl boyunca ürettikleri ürünlerin sergisinde bulunan Başkan Fadıloğlu, yine Şehitkamil Belediyesi'ne bağlı farklı sosyal tesislerde yapılan ürünlerin sergisini açtı. Tesislerde eğitim gören anaokulu öğrencileri ile de vakit geçiren Başkan Fadıloğlu, minik öğrencilerin sevgisiyle karşılandı. Bayanların birbirinden farklı alanlarda ortaya çıkardıkları ürünler, sergiyi gezenler tarafından büyük beğeniyle incelendi.

Reklam
Reklam

"SOSYAL TESİSLERİN AİLE VE SOSYAL YAŞANTIMIZA OLUMLU KATKISI OLDU"

Sosyal tesislerdeki faaliyetlere katılan ve kurs gören bayanlar, sosyal tesisleri bir el beceri kursu gibi değil de aynı zamanda bir eğitim yuvası gibi gördüklerini söylediler. Tesislerde birçok alanda eğitim verildiğini ve bunun aile hayatıyla sosyal yaşamlarına da olumlu katkılar sağladığını belirten kadınlar, "Bizler burada bir şeyler üretip ortaya bir ürün çıkardığımızda aile bütçemize de katkı sağlama gibi bir fırsatımız oluyor. Yani bizlere hem maddi hem de manevi açıdan bir yarar sağlıyor. Burada bulunmaktan çok mutluyuz. Zaman öldürmek için değil bir şeyler öğrenebilmek için buradayız. Bizler için çok önemli bir hizmet. Başkanımıza bize kazandırmış olduğu bu sosyal tesislerden dolayı çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandılar.

Sergiyi gezen misafirlere çeşitli ikramlarda bulunan bayanlar, açılışın ardından Başkan Fadıloğlu ile fotoğraf çektirdiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: